Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone pierożki z mięsem i żurawiną
Kroki postępowania
Blachy 2 jednoczesnie wkładamy do nagrzanego piekarnika 175 st termoobieg i pieczemy około 20-25 minut na złoty kolor.
POLECAM!!!!
mąka | 25 dkg |
twaróg | 25 dkg |
margaryna | 25 dkg |
mięso mielone | 25 dkg |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 1 szt |
żurawina | 3 łyżki |
sezam | |
cebula | 1 szt |
olej do smażenia | |
ryż | 10 (ugotowany) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: