Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone roladki z dorsza w żółtej cukinii z porem i pomidorową salsą
Kroki postępowania
Cebulkę drobno siekamy i solimy, odstawiamy na parę minut, żeby lekko się zamarynowała. Pomidory filetujemy, kroimy w kostkę. Dodajemy do nich cebulkę. 3 łyżki oleju mieszamy ze świeżym imbirem, trawą cytrynową, solą i pieprzem. Marynatą zalewamy pomidorki z cebulą. Dokładnie mieszamy i odstawiamy w szczelnym pojemniku to zamarynowania do lodówki.
![Krok 1 - Pieczone roladki z dorsza w żółtej cukinii z porem i pomidorową salsą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-z-dorsza-w-zoltej-cukinii-z-porem-i-pomidorowa-salsa1-2.png)
![Krok 2 - Pieczone roladki z dorsza w żółtej cukinii z porem i pomidorową salsą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-roladki-z-dorsza-w-zoltej-cukinii-z-porem-i-pomidorowa-salsa2-2.png)