Przepis i sposób przygotowania na: PIECZONE ŻEBERKA POD PIERZYNĄ ZIÓŁ
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIECZONE ŻEBERKA POD PIERZYNĄ ZIÓŁ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-zeberka-pod-pierzyna-ziol1-2.jpg)
![Krok 2 - PIECZONE ŻEBERKA POD PIERZYNĄ ZIÓŁ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-zeberka-pod-pierzyna-ziol2-2.jpg)
SMACZNEGO!!!!!
![Krok 3 - PIECZONE ŻEBERKA POD PIERZYNĄ ZIÓŁ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczone-zeberka-pod-pierzyna-ziol0-2.jpg)
żeberka wieprzowe | ok.700 g |
czosnek | 3 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
oliwa | 3-4 łyżki |
cząber | do smaku |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
kostka rosołowa | 1 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: