Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony łosoś z dzikim ryżem na salsie paprykowej z avocado
Kroki postępowania
Papryki i avocado kroimy w kostkę
Doprawiamy do smaku sola i pieprzem
Podajemy z ugotowanym ryżem
SMACZNEGO!!!
łosoś filet | 2 szt |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
pomidor | 1/2 szt |
avocado | 1/2 szt |
wino czerwone | 40 ml |
sól | |
pieprz | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
ryż dziki | 3/4 szkl |
Papryka słodka mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: