Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony marynowany boczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony marynowany boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-marynowany-boczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony marynowany boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-marynowany-boczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony marynowany boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-marynowany-boczek3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony marynowany boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-marynowany-boczek4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Pieczony marynowany boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-marynowany-boczek5-2.jpg)
boczek surowy | 1 kg |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
sól | 1/2 szklanki |
oliwa | 5 łyżek |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
musztarda | 1 łyżka |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
oregano | 1 łyżka |
Tymianek suszony Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 3 szt |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: