Przepis i sposób przygotowania na: Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-pstrag-z-maslem-czosnkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-pstrag-z-maslem-czosnkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-pstrag-z-maslem-czosnkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pieczony pstrąg z masłem czosnkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pieczony-pstrag-z-maslem-czosnkowym4-2.jpg)
pstrąg patroszony | 2 sztuki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny grubo mielony Prymat | do smaku |
sok z cytryny | kilka kropel |
masło | 4 łyżki |
ząbki czosnku | 3 sztuki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
olej | |
masło | 2 łyżki do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: