Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-grilla-w-emulsji-maslano-kaparowej-z-chilli-na-chrupiacych-warzywach1-2.jpg)
![Krok 2 - Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-grilla-w-emulsji-maslano-kaparowej-z-chilli-na-chrupiacych-warzywach2-2.jpg)
![Krok 3 - Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-grilla-w-emulsji-maslano-kaparowej-z-chilli-na-chrupiacych-warzywach3-2.jpg)
![Krok 4 - Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-grilla-w-emulsji-maslano-kaparowej-z-chilli-na-chrupiacych-warzywach4-2.jpg)
![Krok 5 - Pstrąg z grilla w emulsji maślano-kaparowej z chilli na chrupiących warzywach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pstrag-z-grilla-w-emulsji-maslano-kaparowej-z-chilli-na-chrupiacych-warzywach5-2.jpg)
pstrąg | 4 szt. (świeże) |
koperek | 1 pęczek |
natka pietruszki | 1 pęczek |
tymianek | 1 mała doniczka |
fasolka szparagowa | 300 g |
czosnek | 1 główka |
szalotka | 3 małe cebulki |
masło | 200 g |
białe wino wytrawne | 100 ml |
kapary | 1 mały słoik |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
rozmaryn | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: