Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi
Kroki postępowania
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
40 dag biały ser,
1 sztuka cebula,
80 dag ziemniaki,
1,5 szklaneczki mięta,
do smaku Sól,
do smaku pieprz
![Krok 1 - Pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi31-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi30-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi29-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi28-2.jpg)
ser biały | 40 dag |
cebula | 2 sztuka |
ziemniaki | 80 dag |
mięta | 1,5 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 1 sztuka |
mąka | 70 dag |
żółtko jajek | 2 sztuka |
sól | szczypta |
oliwa | 2 łyzeczki |
woda | do ciasta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: