Przepis i sposób przygotowania na: pierogi
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi9-2.jpg)
![Krok 2 - pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi10-2.jpg)
![Krok 3 - pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi11-2.jpg)
![Krok 4 - pierogi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi8-2.jpg)
mąka | 1 kg |
sól | 2 łyżeczki |
kapusta pekińska | 30 dag |
pierś z kurczaka | 40 dag |
kukurydza | 1/3 puszki |
ogórek konserwowy | 1/2 słoika |
papryka konserwowa | 1/3 słoika |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
woda | 2 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: