Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi gruzińskie z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi gruzińskie z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-gruzinskie-z-miesem6-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 250 g |
mięso mielone wołowe | 250 g |
cebula biała | 150 g |
bulion | ok. 1 szklanka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 duże szczypty |
kolendra mielona | 2 łyżeczki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
olej do smażenia | 2-3 łyżki |
mąka pszenna | 500 g |
woda ciepła | ok. 1 szklanka |
sól | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: