Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi ruskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie4-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie5-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi ruskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ruskie6-2.jpg)
mąka pszenna | 2 szklanki |
woda ciepła | 1 szklanka |
twaróg półtłusty | 250 gram |
ziemniaki ugotowane | 250-300 gram |
cebule | 3 |
masło lub margaryna | 2 łyżki |
olej | |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: