Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z białym serem i boczkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierogi z białym serem i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-bialym-serem-i-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - pierogi z białym serem i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-bialym-serem-i-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - pierogi z białym serem i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-bialym-serem-i-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - pierogi z białym serem i boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-bialym-serem-i-boczkiem0-2.jpg)
mąka | 3 szklanki |
woda | 3/4 szklanki |
jajko | 1 szt |
Farsz: | |
ser biały | 50 dek |
boczek wędzony | 40 dek |
cebula | 1 szt |
smalec | 1,5 łyżki |
sól | |
pieprz | |
śmietana | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: