Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z boczniakami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-boczniakami10-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-boczniakami11-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-boczniakami12-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-boczniakami13-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z boczniakami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-boczniakami14-2.jpg)
mąka pszenna | 25 dkg |
woda ciepła | 130 mililitrów |
jajko | 1 sztuka |
masło miękkie | 2 łyżki |
sól do smaku | 1 szczypta |
boczniaki | 80 dkg |
cebula | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
sól do smaku | 4 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 3 szczypty |
olej do smażenia | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: