Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z jagodami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami205-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami206-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami207-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z jagodami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-jagodami204-2.jpg)
Ciasto: | |
1 kg mąki | |
szczypta soli | |
1 ½ szklanki gorącej wody | |
Nadzienie: | |
g jagód | |
1 łyżka mąki | |
3 łyżki cukru pudru | |
Dodatki: | |
cukier | |
śmietana | |
serek homogenizowany | |
olej | 2 łyżki |
żółtko jajek | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: