Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami178-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami179-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami180-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami181-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami182-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami183-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 7 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami177-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka pszenna | 1/2 kg |
jajko | |
sól | |
Farsz: | |
kapusta kiszona | 30 dag |
cebula | 1 szt |
grzyby suszone | garść |
sól | |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: