Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami172-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami173-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami174-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami175-2.jpg)
Najlepsze są oczywiście podsmażone na masełku :)
![Krok 5 - Pierogi z kapustą i grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-grzybami171-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
olej | 3 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
sól | |
Farsz: | |
kapusta | 1 kg |
cebula | 2 sztuki |
grzyby suszone | 1 garść |
tłuszcz | |
woda | 3/4 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: