Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i grzybami
Farsz;kapustę drobno pokroić i ugotowac do miękkości,namoczone grzyby pokroić i też ugotować.Wymieszać z oliwą i doprawić do smaku.
Ciasto: | |
mąka pszenna | 0,5 kg |
woda letnia | 1 szkl |
żółtko jajek | 1 szt |
masło | 1 łyżeczka |
sól | 0,5 łyżeczki płaskiej |
Farsz: | |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
grzyby suszone | 10 dkg |
sól, pieprz | do smaku |
oliwa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: