Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku.
Kroki postępowania
Mięso drobiowe które zostało z gotowania rosołu mielimy.
Na patelni rozgrzewamy olej dodajemy pokrojoną cebulę podsmażamy do cebuli dodajemy kapustę podsmażamy studzimy.
Do kapusty dodajemy mielone mięso doprawiamy .
Do farszu wlewamy rosół aby farsz nie był za suchy.
![Krok 1 - Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem-z-odzysku.1-2.jpg)
Wałkujemy.Na cieście wykładamy farsz składamy
![Krok 2 - Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem-z-odzysku.2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem-z-odzysku.3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem-z-odzysku.4-2.jpg)
Po ugotowaniu polewamy rozpuszczonym masłem.
POLECAM!!!!
![Krok 5 - Pierogi z kapustą i mięsem z odzysku. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kapusta-i-miesem-z-odzysku.5-2.jpg)