Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z kaszą jęczmienną i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z kaszą jęczmienną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z kaszą jęczmienną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z kaszą jęczmienną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z kaszą jęczmienną i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-kasza-jeczmienna-i-pieczarkami0-2.jpg)
Ciasto: | |
mąka | 3 szklanki |
olej | 3 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
sól | szczypta |
Farsz: | |
kasza jęczmienna | 1 1/2 szklanka |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
tłuszcz do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
woda | 3/4 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: