Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mąki pszennej i kukurydzianej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mąki pszennej i kukurydzianej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-maki-pszennej-i-kukurydzianej1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mąki pszennej i kukurydzianej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-maki-pszennej-i-kukurydzianej2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mąki pszennej i kukurydzianej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-maki-pszennej-i-kukurydzianej3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mąki pszennej i kukurydzianej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-maki-pszennej-i-kukurydzianej0-2.jpg)
mąka pszenna | 20 dag |
mąka kukurydziana | 2/3 szkl |
oliwa | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
sól | do smaku |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 2-3 łyżki |
śmietana | 2-3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
woda | 2/3 (ciepła) |
twaróg | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: