Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem4-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem5-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem6-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem7-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem8-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem9-2.jpg)
mąka tortowa | 300 g |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
wrzątek | 1 szklanka |
woda | 3 litry |
jajko | 1 szt |
mięso | 300 g ugotowane |
cebula | 1 szt |
masło klarowane | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka płaska |
sól do smaku | 1 szczypta |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: