Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-kiszona-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-kiszona-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-kiszona-kapusta3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-kiszona-kapusta4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z mięsem i kiszoną kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-miesem-i-kiszona-kapusta5-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
olej | 2 łyżki |
woda ciepła | 1 szklanka |
sól | 1 łyżeczka |
łopatka wieprzowa | 60 dag |
kapusta kiszona | 30 dag |
cebula biała | 2 sztuki |
przyprawa do potraw Kucharek | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cebula biała | 4 sztuki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: