Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-podrobami-i-kasza-jeczmienna1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-podrobami-i-kasza-jeczmienna2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-podrobami-i-kasza-jeczmienna3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-podrobami-i-kasza-jeczmienna4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z podrobami i kaszą jęczmienną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-podrobami-i-kasza-jeczmienna5-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
jajko | 2 szt |
sól do smaku | |
woda letnia |
płucka wieprzowe | 1 kg |
serca drobiowe | 1 kg |
cebula | 1 szt |
kasza jęczmienna | 2 saszetki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa do potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: