Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z rabarbarem i bananami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami6-2.jpg)
![Krok 7 - Pierogi z rabarbarem i bananami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-z-rabarbarem-i-bananami7-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szkl |
oliwa | 1 łyżka |
woda ciepła | 1 szkl |
sól | do smaku |
rabarbar | 1 laska |
banan | 2 szt |
Cynamon mielony Prymat | 1 łyżeczka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
syrop klonowy | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: