Składniki:
Ciasto
mąka pszenna | 2,5 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | szczypta |
woda | 1/2 szkl |
olej | 3 łyżki |
Nadzienie
twaróg | 200 g |
cukier | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 3 łyżki+kilka łyżek na wierzch |
cukier wanilinowy | 16 g |
rodzynki | kilka łyżeczek |
mąka pszenna | 2,5 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | szczypta |
woda | 1/2 szkl |
olej | 3 łyżki |
twaróg | 200 g |
cukier | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 3 łyżki+kilka łyżek na wierzch |
cukier wanilinowy | 16 g |
rodzynki | kilka łyżeczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: