Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI ZE SZPINAKIEM I BOCZKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - PIEROGI ZE SZPINAKIEM I BOCZKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - PIEROGI ZE SZPINAKIEM I BOCZKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - PIEROGI ZE SZPINAKIEM I BOCZKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierogi-ze-szpinakiem-i-boczkiem0-2.jpg)
szpinak | 300 gram |
żółtko jajek | 2 sztuki |
boczek wędzony | 100 gram |
mąka | 400 gram |
śmietana 12% | 100 ml |
woda | 3/4 szklanki |
cebula | 1 sztuka |
sól | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: