Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki3-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki4-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki1-2.jpg)
mięso mielone | 1,5 dag |
ser żółty | 40 dag |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
drożdże | 5 dag |
mąka | 50 dag |
margaryna | 1/4 kostki |
żółtko jajek | 3 sztuki |
olej | do smażenia |
pieczarki | 20 dag |
papryka | 1/2 (chili) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: