Przepis i sposób przygotowania na: pierożki francuskie z dwoma serami
Kroki postępowania
![Krok 1 - pierożki francuskie z dwoma serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-francuskie-z-dwoma-serami1-2.jpg)
![Krok 2 - pierożki francuskie z dwoma serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-francuskie-z-dwoma-serami2-2.jpg)
![Krok 3 - pierożki francuskie z dwoma serami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-francuskie-z-dwoma-serami0-2.jpg)
ciasto francuskie | 2 opakownia |
margaryna | 1/2 kostki |
jajko | 2 sztuki |
sól | 2 szczypty |
pieprz | 1/3 łyzeczki |
twaróg | 1/2 kostki |
ser feta | 20 dag |
czosnek | 3 ząbki |
koper | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: