Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki warzywno-grzybowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierożki warzywno-grzybowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-warzywno-grzybowe6-2.jpg)
mąka tortowa | 35 dag |
gorąca woda | 2/3 szkl |
puree z dyni | 1/4 szkl |
oliwa | 2 łyżki |
sól | szczypta |
kapusta biała | 30 dag |
marchewka | 1 szt |
boczniaki | 30-40 dag |
cebula | 1 szt |
oliwa | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
boczek wędzony | |
cebula | |
smalec |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: