Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z pieczarkami.
Kroki postępowania
Następnie odcinać po kawałku i cenko wałkować,szklanką wykrawać krążki.
![Krok 1 - Pierożki z pieczarkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 2 - Pierożki z pieczarkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierożki z pieczarkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 4 - Pierożki z pieczarkami. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pierozki-z-pieczarkami0-2.jpg)
mąka | 2,5 szkl. |
żółtko jajek | 1 szt |
sól | 1 płaska łyżeczka |
wrzątek | wg potrzeb |
pieczarki | 1 kg |
cebula | 1-2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | wg potrzeb |
sól i pieprz | do smaku |
olej | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: