Przepis i sposób przygotowania na: Pierś na szybko
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-na-szybko1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-na-szybko2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-na-szybko3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-na-szybko4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś na szybko foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-na-szybko0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 pojedyncza |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1,5 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
pieprz | |
sól | |
woda | 1/2 szklanki |
smietana 18% | 80-100 ml |
ketchup | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: