Przepis i sposób przygotowania na: Pierś w sosie serowo-pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś w sosie serowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-serowo-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś w sosie serowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-serowo-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś w sosie serowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-serowo-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś w sosie serowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-serowo-pieczarkowym4-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 5 - Pierś w sosie serowo-pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-w-sosie-serowo-pieczarkowym5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
serek topiony | 50 g |
pieczarki | 250 g |
śmietana 30% | 200 g |
masło | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
bazylia | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: