Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka duszona z papryką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z indyka duszona z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-duszona-z-papryka1-2.jpg)
Mięso pokroić w spore kawałki. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć z obu stron.
![Krok 2 - Pierś z indyka duszona z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-duszona-z-papryka2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z indyka duszona z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-duszona-z-papryka3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z indyka duszona z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-duszona-z-papryka4-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Pierś z indyka duszona z papryką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-duszona-z-papryka5-2.jpg)
pierś z indyka | 700-800 gram |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 1 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
oliwa | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
sól | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
Mięso pokroić w spore kawałki. Wrzucić na rozgrzaną patelnię i podsmażyć z obu stron.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: