Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z indyka w brunatnym sosie
Kroki postępowania
Wszystkie składniki marynaty wymieszać dokładnie w miseczce.
Indyka spiąć wykałaczkami lub obwiązać nitką, nadając mu ładny kształt.
![Krok 1 - Pierś z indyka w brunatnym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-brunatnym-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z indyka w brunatnym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-brunatnym-sosie2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z indyka w brunatnym sosie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-indyka-w-brunatnym-sosie3-2.jpg)
pierś z indyka | 500 g |
sos sojowy | 1 łyżka |
ocet winny | 1 łyżka |
sos worcestershire | 2-3 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
papryczka chili | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: