Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim5-2.jpg)
![Krok 6 - Pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami, w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-faszerowana-pieczarkami-w-ciescie-francuskim6-2.jpg)
pierś z kurczaka | 3 sztuki |
pieczarki | 250 dag |
ciasto francuskie | 3 płaty |
szparagi | 3 sztuki |
ser mozarella | 100 dag |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
ząbek czosnku | 1 sztuka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżczki |
oliwa | 1 łyżeczka |
masło do smażenia | 1 łyżeczka |
Przyprawa do mięs Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: