Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka marynowana w occie balsamicznym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka marynowana w occie balsamicznym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-marynowana-w-occie-balsamicznym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka marynowana w occie balsamicznym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-marynowana-w-occie-balsamicznym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka marynowana w occie balsamicznym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-marynowana-w-occie-balsamicznym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka marynowana w occie balsamicznym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-marynowana-w-occie-balsamicznym0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 podwójna sztuka |
ocet balsamiczny | 2 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 2 łyżeczki |
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sos sojowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: