Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka nadziana jajkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka nadziana jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziana-jajkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka nadziana jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziana-jajkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka nadziana jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziana-jajkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka nadziana jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziana-jajkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka nadziana jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziana-jajkiem5-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
szalotka | 1 sztuka |
bazylia świeża | 1 garść |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
olej do smażenia | |
marynata teriyaki | 3 łyżeczki |
Przyprawa do mięs Prymat | 3 łyżeczki |
kostka mięsna | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: