Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka nadziewana serem zółtym i pieczarkami z cebulką
Kroki postępowania
Umyte piersi z kurczaka, rozcinamy tworząc głębokie kieszonki, przyprawiamy od środka delikatnie. Do każdej kieszonki władamy po plasterku sera żółtego, na to plasterek wędliny, a następnie uduszone pieczarki z cebulka. Kieszonki spinamy wykałaczkami.
![Krok 1 - Pierś z kurczaka nadziewana serem zółtym i pieczarkami z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziewana-serem-zoltym-i-pieczarkami-z-cebulka3-2.jpg)
Smażymy na wolnym ogniu na złoty kolor.
![Krok 2 - Pierś z kurczaka nadziewana serem zółtym i pieczarkami z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziewana-serem-zoltym-i-pieczarkami-z-cebulka2-2.jpg)
Pyszności.
Dla pań wystarcza pół takiej porcji:)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka nadziewana serem zółtym i pieczarkami z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-nadziewana-serem-zoltym-i-pieczarkami-z-cebulka1-2.jpg)