Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w balsamicznym sosie maślanym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w balsamicznym sosie maślanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-balsamicznym-sosie-maslanym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w balsamicznym sosie maślanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-balsamicznym-sosie-maslanym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w balsamicznym sosie maślanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-balsamicznym-sosie-maslanym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w balsamicznym sosie maślanym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-balsamicznym-sosie-maslanym4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 mała sztuka |
brązowy cukier | 1 łyżka |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
cebula | 1 sztuka |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Kurkuma mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
Kminek mielony Prymat | 1 szczypta |
Czosnek staropolski Prymat | 2 łyżeczki |
masło | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: