Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w cieście francuskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-francuskim20-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-francuskim21-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w cieście francuskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-ciescie-francuskim22-2.jpg)
margaryna | 2 kostki |
żółtko jajek | 4 |
śmietana | 10 łyżek |
mąka | 4 szklanki |
pierś z kurczaka | 1 |
sól do smaku | |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 20 dag. |
czosnek | 3 ząbki |
cebula biała | 0,5 |
musztarda | 1 łyżka |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
ser żółty | 40 dag. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: