Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka w gulaszu piernikowym
Kroki postępowania
Zapraszam.
Na patelni podsmażam warzywa. Następnie zdejmuje je i podsmażam pokrojoną w kostkę pierś z kurczaka.
![Krok 1 - pierś z kurczaka w gulaszu piernikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-gulaszu-piernikowym1-2.jpg)
Wtedy wyjmuję warzywa i mięso do miseczki.
![Krok 2 - pierś z kurczaka w gulaszu piernikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-gulaszu-piernikowym2-2.jpg)
PROPOZYCJA PODANIA
Nalewam do miseczki sos, a następnie układam mięso i warzywa na wierzchu.
Świetnie pasuje zarówno jako przystawka z ciepłymi bułeczkami lub tostami, jak i jako danie główne, z ziemniakami :)
Smacznego!
![Krok 3 - pierś z kurczaka w gulaszu piernikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-gulaszu-piernikowym0-2.jpg)