Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z dodatkiem kalafiora
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z dodatkiem kalafiora foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-miodowomusztardowej-marynacie-z-dodatkiem-kalafiora2-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z dodatkiem kalafiora foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-miodowomusztardowej-marynacie-z-dodatkiem-kalafiora3-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z dodatkiem kalafiora foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-miodowomusztardowej-marynacie-z-dodatkiem-kalafiora1-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w miodowo-musztardowej marynacie z dodatkiem kalafiora foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-miodowomusztardowej-marynacie-z-dodatkiem-kalafiora0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 500 gram |
Musztarda sarepska Prymat | 3 łyżki |
miód | 1 łyżka |
oliwa | 4 łyżki |
kalafior | do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: