Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka w sosie chrzanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-chrzanowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-chrzanowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-chrzanowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-w-sosie-chrzanowym4-2.jpg)
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
masło | 1 czubata łyżka |
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
chrzan tarty | 3 czubate łyżeczki |
Kurkuma mielona Prymat | 1 szczypta |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
śmietana kremówka | 1/4 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
serek mascarpone | 125 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: