Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z mozzarellą i bazylią
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z mozzarellą i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozzarella-i-bazylia1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z mozzarellą i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozzarella-i-bazylia2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z mozzarellą i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozzarella-i-bazylia3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z mozzarellą i bazylią foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-mozzarella-i-bazylia4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
bazylia świeża | 1/2 pęczka |
czosnek | 1 ząbek |
sambal oelek | 2 łyżeczki |
słodka suszona papryka w płatkach | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
pieprz | do smaku |
mozzarella w kulce | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: