Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-pasta-boczkowo-bazyliowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-pasta-boczkowo-bazyliowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-pasta-boczkowo-bazyliowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-pasta-boczkowo-bazyliowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Pierś z kurczaka z pastą boczkowo-bazyliową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/piers-z-kurczaka-z-pasta-boczkowo-bazyliowa5-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
boczek wędzony | 4 duże plasterki |
czosnek | 3 ząbki |
bazylia świeża | 1/3 pęczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: