Składniki:
cebula czerwona | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1,3 szkl |
cukier | 1 łyżka |
ocet winny | 5-7 łyżek |
pietruszka zielona | 1/2 pęczka |
szałwia | 2-3 listki |
biała fasola | 2 puszki |
cebula czerwona | 2 szt |
czosnek | 1 ząbek |
oliwa | 1,3 szkl |
cukier | 1 łyżka |
ocet winny | 5-7 łyżek |
pietruszka zielona | 1/2 pęczka |
szałwia | 2-3 listki |
biała fasola | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: