Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne pałki drobiowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantne pałki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-palki-drobiowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne pałki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-palki-drobiowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne pałki drobiowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-palki-drobiowe3-2.jpg)
pałki z kurczaka | 4 szt |
ocet winny | 0,20 szklanki |
keczup łagodny | 4 łyżki |
sok pomidorowy | 0,75 szklanki |
cukier | 1 łyżeczka |
oliwa z suszonych pomidorów | 3 łyżki |
czosnek | 4 ząbki |
curry | 0,5 łyżeczki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: