Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne pierogi z soczewica
Kroki postępowania
![Krok 1 - Pikantne pierogi z soczewica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-pierogi-z-soczewica4-2.jpg)
![Krok 2 - Pikantne pierogi z soczewica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-pierogi-z-soczewica5-2.jpg)
![Krok 3 - Pikantne pierogi z soczewica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-pierogi-z-soczewica6-2.jpg)
![Krok 4 - Pikantne pierogi z soczewica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-pierogi-z-soczewica7-2.jpg)
![Krok 5 - Pikantne pierogi z soczewica foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pikantne-pierogi-z-soczewica3-2.jpg)
soczewica | 500 gram |
jajko | 1 sztuka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
czosnek | 3 ząbki |
mąka | 1 kg |
mleko | 400 ml |
masło | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: