Przepis i sposób przygotowania na: Pikantny Leszcz z piekarnika z ziemniakami
Kroki postępowania
paprykę słodką wymieszać z pieprzem cayenne i posypać skórę ryby
leszcz | 1 sztuka |
ziemniaki młode | 600 gram |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/4 lyżeczki |
oliwa | 1 łyżka |
Przyprawa do ziemniaków i frytek Prymat | 1 łyżeczka |
sól | do ziemniaków |
cebula | 1 mała |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
ziele angielskie | kilka kulek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: