Przepis i sposób przygotowania na: PINA COLADA
Kroki postępowania
![Krok 1 - PINA COLADA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pina-colada1-2.jpg)
![Krok 2 - PINA COLADA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pina-colada2-2.jpg)
![Krok 3 - PINA COLADA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pina-colada3-2.jpg)
![Krok 4 - PINA COLADA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/pina-colada4-2.jpg)
herbatniki | 300 g |
masa krówkowa | 1 puszka |
biszkopty okrągłe | 200 g |
likier kokosowy | |
wiórki kokosowe |
ananas z puszki | 1 |
sok ananasowy | |
woda | |
budyń śmietankowy | 2 op |
cukier kryształ | 1 łyżka |
margaryna | 125 g |
śmietana 30% | 330 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
gorąca woda | 1/3 szkl |
cukier puder | 2 łyżki |
wiórki kokosowe | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: